Recensies

Bent u klant, en wilt u een recensie achterlaten, klik dan hieronder op recensie schrijven.

25 Recensies

 1. Door: Hanneke op 8-06-2010

  Mandy is iemand die altijd alle tijd voor je maakt. Ik ben zelf niet de makkelijkste als het om mijn nagels gaat, maar Mandy weet er altijd weer iets mooi van te maken. Haar nail art creaties zijn iedere keer als ik weer kom erg verrassend. Mandy, bedankt maar weer en tot snel ! Complimenten voor je site.

 2. Door: Linda op 11-06-2010

  Hi Mandy. Bedankt voor de mooie nagels. Onze trouwdag was helemaal geweldig, en ik kreeg zoveel positieve opmerkingen over mijn nagels…helemaal top. Ik bel je van de week nog even voor een nieuwe afspraak. Tot gauw. Groetjes Linda.

 3. Door: Mirthe op 13-06-2010

  Onlangs is mijn vaste nagelstyliste ermee gestopt, en moest ik op zoek naar een nieuw adres. Via een advertentie kwam ik bij Mandy terecht, en moet zeggen dat ik enorm tevreden ben. Het resultaat is telkens prima, en qua kosten ben ik ook een stuk goedkoper uit dan bij mijn vorige nagelstyliste. Mandy heeft altijd alle tijd, en gaat altijd voor een mooi resultaat. Groet Mirthe.

 4. Door: Karin op 16-06-2010

  Ik ben samen met mijn vriendin bij Mandy geweest (vriendinnenkorting!), en ben superblij met het resultaat. Ik ging voorheen altijd naar een andere nagelstyliste die mij acrylnagels adviseerde. Op advies van Mandy nu gekozen voor gelnagels, en heb gigantisch spijt dat ik hier niet eerder voor gekozen heb. Ze zijn fantastisch mooi en erg stevig. Bedankt Mandy (ook namens Melanie).

 5. Door: Carla op 6-07-2010

  Hi Mandy. Bedankt weer voor de mooie nagels. Wat leuk zeg dat airbrush! Niet te geloven dat je zulke mooie designs kan maken op zo’n kleine nagel, ben er erg blij mee. Tot na de vakantie. Groetjes, Carla.

 6. Door: Desiree op 10-07-2010

  Mandy neemt altijd voldoende tijd voor haar klanten, en het resultaat is altijd weer super. Gisteravond weer mijn nagels opgevuld, en voorzien van mooie nail art. Kan nu weer gerust op vakantie :-) Tot snel weer!

 7. Door: yvonne op 17-07-2010

  Al lange tijd voorziet Mandy mij van gelnagels en met evt problemen o.a. breken, scheurtjes, hoef ik maar te bellen en ze staat, direct voor me klaar voor een reparatie. Krijg veel complimenten voor de fantastische nailart. De ontwerpen die zij maakt zijn fantastisch. Ook de koffie staat bij haar klaar. Je voelt je bij haar welkom. Mandy, complimenten voor de mooie site. Groet Yvonne

 8. Door: Sanne op 14-08-2010

  Hoi Mandy,

  bedankt voor de mooie
  nagels, het is
  altijd gezellig en het resultaat is altijd precies zoals ik voor ogen heb.
  Je site ziet er super netjes uit.
  Succes!

  Groetjes Sanne

 9. Door: Nathalie op 13-09-2010

  Al ruim 2 jaar doet Mandy mijn nagels. Het zijn ware kunstwerken, erg mooi. Ik weet nog goed toen ik voor het eerst kwam, ik wou alleen maar French Manicure. En toen zag ik elke keer die mooie Nail art die ze maakt en ja…ik was verkocht.
  Echt geweldig wat Mandy van je nagels kan maken, super.
  Ook als je zelf een idee hebt, weet ze met haar creativiteit dit waar te maken.

 10. Door: Nancy op 26-10-2010

  Ben maandag 26 oktober bij Mandy geweest. En de nagels zien er heel mooi uit! Ze heeft alle tijd voor je!

  Ik ben heel erg blij met mij mooie nieuwe gelnagels!!!!

  Super Mandy!!

 11. Door: Petra op 9-11-2010

  Ben weer erg blij met mijn mooie nagels en ook de nailart is super. Heb er al veel leuke reacties op gehad.

 12. Door: Thamara op 8-02-2011

  Was een lange tijd op zoek naar een keurige nagelstyliste en die heb ik gevonden.Van nailart maakt ze een kunstwerk…

 13. Door: Nadine op 2-06-2011

  Door mijn eigen stomme schuld brak ik gisterochtend een van mijn nagels die ik net de week ervoor bij Mandy had laten zetten. Toen ik Mandy belde kon ik dezelfde avond nog bij haar terecht voor een reparatie. Daar was ik erg blij mee. Ondanks dat het al bijna een week geleden was dat ik bij haar langs was geweest, heeft ze de reparatie helemaal gratis gedaan. Super Mandy, harstikke bedankt. Tot binnenkort ! Groetjes, Nadine.

 14. Door: yvonne op 28-10-2011

  Het is fantastisch wat Mandy met je nagels doet het worden werkelijk kunstwerken en ze blijven een lange tijd er heel mooi eruit zien. Mochten er ongelukjes mee gebeuren staat ze voor je klaar. Haar nieuwe nagelstudio is een plaatje. Erg mooi en…… de koffie staat altijd klaar.

 15. Door: Monique op 22-04-2012

  Ben 17 april bij Mandy geweest,en ik kwam er voor het eerst.
  Ze had alle tijd voor me en ben erg blij met het resultaat.Mooie ,nette en verzorgde nagelstudio.

  Kom zeker terug.

 16. Door: Yvonne op 17-02-2016

  Vanavond weer bij Mandy geweest, de nagels zien er weer heel mooi uit. Het is er altijd gezellig. Koffie erbij. Een ontspannen 1,5 uurtje. En de nagels kunnen weer een tijdje vooruit. Mandy, dank je wel.

 17. Door: Elize op 17-02-2016

  Altijd mooie nagels, heb je ongelukje je kan altijd terecht, en ik vind het altijd 1,5 uur gezelligheid met Mandy!

 18. Door: Saskia op 17-02-2016

  Elk bezoekje aan Mandy was altijd een gezellig uitje. Geen enkele creatie is haar teveel, alles krijgt ze voor mekaar. Ik ga altijd weer met een tevreden gevoel weg. Mandy is erg professioneel en kundig in het zetten van nagels en de nailart. Dus gewoon doen … referentie dik verdiend!!! Hoop snel weer vd diensten gebruik te kunnen maken 😉

 19. Door: Anne op 23-02-2016

  Je bent altijd welkom bij Mandy! Het is een heerlijk verwenmomentje waar je gezellig bij kan kletsen met als resultaat mooi en goedverzorgde nagels. Je hebt veel keus in kleuren en creaties, ik heb dan ook nog nooit dezelfde nagels gehad 😉

 20. Door: marian nijenhuis op 23-02-2016

  Ik kom al jaren bij mandy.
  ik ben super blij en tevreden met mijn nagels.
  een hele goede service. En ik hoop dat mandy de nagels nog heel lang doet
  ik vind het ook echt een uitje het is er ook gezellig en even weer lekker bij kletsen.

 21. Door: monique op 23-02-2016

  Als je een goede nagelstylisye zoekt moet je bij Mandy zijn. Mooie studio, lekkere koffie en je krijgt mooie en gestylde nagels. Voor minimaal 5 weken zien je handen er weer mooi uit. Krijg je een ongelukje met de nagels een belletje en je kunt weer snel bij haar terecht. Wil je ook mooie nagels moet je beslist bij Mandy zijn.

 22. Door: Lynn bosveld op 24-02-2016

  Tijdje nagels gezet bij mandy,
  Echt super service ze luistert goed naar je Wat je wild
  maakt alles netjes, en de nagels zitten heel lang goed
  Altijd gezellig bij haar gezeten!

 23. Door: Kiki op 24-02-2016

  Super goede service!
  Altijd weer blij met mijn mooie nagels..

 24. Door: Marijke Bronsgeest op 24-02-2016

  Mandy is een goede nagelstyliste. Ziet er altijd TOP uit!Veel keus in kleuren en creaties. En ook altijd gezellig met een kop koffie erbij! Super blij mee!

 25. Door: Madelein op 28-02-2016

  Ach, wat zal ik zeggen….. ik kom al 6 jaar bij Mandy. Dat zegt genoeg toch? Gezellig Ên erg vakkundig. Ze heeft alleen weinig kleurtjes om uit de kiezen: zeg nou zelf: 125 (!!!) verschillende kleuren, dat is echt niet genoeg hoor! :-) Tot gauw Mandy!

Schrijf een recentie: